Selecteer een pagina

REDESIGN WEBSITE

“HET LOPSTER VEERHUIS”

Het concept

Zo zit je een bakkie te doen met een kennis in de bar/bistro van haar zwager, en zo ga je aan de bak met een website redesign. Tussen neus en lippen door vertelde de eigenaar van “het Lopster Veerhuis” in Groningen dat hij een andere online uitstraling wil. Dat is goed te begrijpen, de huidige site staat in geen verhouding tot de werkelijke sfeer. Mijn handen jeukten al.

 

 

 

Het eerste punt was om de sfeer van het interieur door te laten klinken op de website. Hiervoor heb ik Donker hout en Barok behang textuur gebruikt. Verder zijn er afbeeldingen te zien van het oude Groningen uit de 16e eeuw.

Daarnaast moeten bezoekers honger krijgen van hun bezoek aan de site en direct een tafel reserveren. Afbeeldingen van het hoofd-ingrediënt moeten daarvoor zorgen. 

Bekijk hieronder screenshots van de site.

De verschillende tinten bruin zorgen direct voor een gemoedelijk en historische ontvangst van de online bezoeker. Men kan klikken op de ingelijste menukaart en vervolgens lekker gemaakt worden door het aanbod.

Via het menu komt men dus hier terecht. Het lijkt alsof de producten op de tafel liggen en men zo kan aanschuiven. Zodra ze overtuigd zijn, kunnen ze via de duidelijke knop een tafel reserveren. 

Om de historische sfeer compleet te maken is het achtergrondverhaal leuk aangekleed. Het draagt bij aan de beleving van “het Lopster Veerhuis” en nodigt nog extra uit.  

JOUW WEBSITE OOK IN EEN NIEUW JASJE? NEEM CONTACT OP!

ARNO MULDER

DIGITAL DESIGN

Bezoekadres:

Trompsingel 21
9724 DA Groningen

Telefoon:

+ 316 136 580 43

Email adres:

info@arno-mulder.com