a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact
info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46
Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

Ancora Health

marketing materiaal

Ancora

Health

marketing

materiaal

# marketing design

Klant:

Ancora Health

eindproducten:

Webdesign
App screen design
Iconografie
Printmateriaal
Powerpoint presentaties
Zakelijke brief templates
Social Media posts

in samenwerking met:

Berthjan Achterop, lead designer
(Bureau Voorkant) 

Stefan Frans, web development
(Friendlyweb)

 

Gebruikte software:

Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Adobe Photoshop
Figma
Microsoft Word
Microsoft Powerpoint

Ancora Health is een gezondheidsplatform gericht op preventie en duurzame gezondheid. Zij helpen jou je oude dag zo lang en gezond mogelijk uit te stellen. Samen met Bureau Voorkant ben ik als externe partij betrokken bij het marketing-en productdesign team van Ancora Health. Bureau Voorkant is de ontwikkelaar van de huisstijl, die in de medische wereld absoluut uniek is. Deze huisstijl in combinatie met een helder designsysteem vormen bouwstenen van de marketing assets die ik voor Ancora heb vormgegeven. In cijfers:

Brochures

icons

presentaties

webpagina's

app screens

social media posts

01 – print

01 – 
print

Ancora Health is sinds haar vierjarig bestaan van start-up naar scale-up gegaan. Dat betekent dat er snel geschakeld wordt en er constant behoefte is aan nieuw marketingmateriaal. Dan zit je als snel op de 25+ product books, brochures en flyers.

02 – webdesign

02 – 
webdesign

Nieuwe webpagina’s komen als volgt tot stand. Er is behoefte aan een nieuwe pagina. De copywriter schrijft de content en vervolgens ontwerp ik de pagina in drie resoluties. Zo komt de pagina op ieder device goed tot zijn recht. Tot slot gaat de pagina naar development en staan ze online.

03 – app schermen

03 – 
app schermen

Voor mij was dit de eerste keer dat ik app schermen vormgaf, erg leuk om te doen! De UI designer schrijft de functionaliteiten van de app eerst uit, en vervolgens gaan de designers aan de slag om ze uit te werken. De app staat inmiddels live in de Google Play en Apple Store.

branding groningen
branding groningen

04 – iconen

04 – 
Iconen

Ik kwam bij Ancora binnen voor het uitbreiden van een iconenset, die voor de web-applicatie gebruikt werd. Vervolgens maakte ik voor brochures, presentaties en social media posts nog veel meer iconen. Ik leerde hier veel over consistentie en dat illustreren me goed ligt.

Volvlak food iconen

Volvlak iconen divers

Lijniconen

like what you see?

dien dan hieronder jouw offerte aanvraag in en ik ga voor je aan de slag