Selecteer een pagina

     Dit is Case, hij vertelt een verhaal.

Illustraties & ontwerp
infopagina Lezenslessen

Lezenslessen biedt onderbouwdocenten Nederlands inspiratie en ondersteuning voor het leesonderwijs. Aan de website ontbrak het visuele verhaal achter Lezenslessen. Hier mocht Arno Mulder Digital Design de Illustraties en unieke indeling van de pagina verzorgen.

Product Book Ancora (+bonus)

Ancora Health heeft een gezondheidsplatform ontwikkeld, waarmee je het heft van jouw gezondheid in eigen handen neemt. Arno Mulder Digital Design mocht met veel plezier in nauwe samenwerking met Bureau Voorkant het Product Book van Ancora vormgeven.

Redesign website Hondenschool Lutkse de Bruin

Lutske de Bruin is een Hondenschool gevestigd in het Friese Kollum. Ze wil qua vormgeving een website anno 2020. Naast de vormgeving was er ook qua informatiestructuur nog het een en ander te verbeteren.

 

Raam en deursticker Bureau Voorkant

Bureau Voorkant heeft een prachtige gevel op toplocatie in de binnenstad van Groningen. Om die te benutten, willen ze hun diensten op creatieve wijze etaleren. Ze vroegen mij om hieraan mee te werken, en natuurlijk zeg je dan ja!

Redesign website “het Lopster Veerhuis”

Het Lopster Veerhuis is een sfeervolle bar/bistro uit de stad Groningen. Omdat de huidige website de sfeer niet helemaal overbrengt, maakte ik een lekkermakend redesign van de site. 

Huisstijl Girl Power Boxing

Om de cursus Girl Power Boxing aantrekkelijk te maken voor de doelgroep, ontwikkelde Arno Mulder Digital Design deze huisstijl. In opdracht van Boxing Stad Groningen en in samenwerking met Bureau Voorkant.

Ontwikkeling van mijn huisstijl

“Maak je eigen huisstijl.” Bij vlagen best lastig, maar super leerzaam natuurlijk om vanuit helikopterview naar jezelf te kijken. Bekijk hier hoe het ging.

Stageopdracht: Werk je eigen interpretatie uit van ons logo.

Deze stageopdracht hielp me om de structuur van een creatief concept te begrijpen en uit te werken.

Logo Arno Mulder reloaded

Ik heb mijn eigen logo na het doorlopen van een online cursus beoordeeld en opnieuw uitgewerkt. Het resultaat is mag er wezen! (Al zeg ik het zelf…)

ARNO MULDER

DIGITAL DESIGN

Bezoekadres:

Trompsingel 21
9724 DA Groningen

Telefoon:

+ 316 136 580 43

Email adres:

info@arno-mulder.com