Selecteer een pagina

     Dit is Case, hij vertelt een verhaal.

Illustraties & ontwerp
infopagina Lezenslessen

Lezenslessen is een online platform dat docenten Nederlands ondersteunt en inspireert bij het leesonderwijs. Lezenslessen werkt vanuit het idee dat verhalen je helpen de wereld te leren kennen en ontdekken; ze zorgen voor het fundament van waaruit we kunnen groeien. Om hun verhaal kracht bij te zetten, maakte ik een viertal illustraties en gaf  een passende vorm aan de “Over Lezenslessen” pagina op de homepage.

Product Book Ancora (+bonus)

Ancora Health heeft een gezondheidsplatform ontwikkeld, waarmee je het heft van jouw gezondheid in eigen handen neemt. Arno Mulder Digital Design mocht met veel plezier in nauwe samenwerking met Bureau Voorkant het Product Book van Ancora vormgeven.

Raam en deursticker Bureau Voorkant

Bureau Voorkant heeft een prachtige gevel op toplocatie in de binnenstad van Groningen. Om die te benutten, willen ze hun diensten op creatieve wijze etaleren. Ze vroegen mij om hieraan mee te werken, en natuurlijk zeg je dan ja!

Huisstijl Girl Power Boxing

Om de cursus Girl Power Boxing aantrekkelijk te maken voor de doelgroep, ontwikkelde Arno Mulder Digital Design deze huisstijl. In opdracht van Boxing Stad Groningen en in samenwerking met Bureau Voorkant.

Ontwikkeling van mijn huisstijl

“Maak je eigen huisstijl.” Bij vlagen best lastig, maar super leerzaam natuurlijk om vanuit helikopterview naar jezelf te kijken. Bekijk hier hoe het ging.

ARNO MULDER

DIGITAL DESIGN

Bezoekadres:

Trompsingel 21
9724 DA Groningen

Telefoon:

+ 316 136 580 43

Email adres:

info@arno-mulder.com