a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact
info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46
Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

Werkwijze

Werkwijze

fase 1

Het voortraject

Groei kan alleen ontstaan als er een vruchtbare voedingsbodem is. Die voedingsbodem creëren we met behulp van het voortraject. Dit bestaat uit een aantal workshops die inzicht geven in jouw organisatie, de markt, de doelgroep en je merk. We betrekken voor het voortraject een leuke, creatieve locatie. Je krijgt de samenvatting van dit voortraject in een strategisch document.

Eindproduct: strategisch document met resultaten voortraject

fase 2

Concepten

Nu de basis gelegd is, kunnen we de eerste stap richting de visuele identiteit nemen. We starten met een moodboard. Dit is een visuele weergave van de (ver)nieuw(d)e merkbeleving. Vervolgens worden de conceptschetsen gemaakt en uitgewerkt. Tot slot volgt de keuze van het beste concept.

Eindproducten: moodboard, conceptschetsen logo

fase 3

Uitwerking logo

De winnaar van de concepten wordt in deze fase tot in de puntjes uitgewerkt. In deze fase begint de identiteit echt vorm te krijgen. We definiëren de typografie en de kleuren en creëren en werken het logo pixelperfect uit. Hierna creëeren we verschillende varianten van het logo zodat deze in diverse resoluties en media bruikbaar is.

Eindproducten: het logo en logo-varianten, logo exports

fase 4

Het huisstijlhandboek

Het huisstijl-
handboek

Het huisstijlhandboek geeft de kaders aan waarin het merk zich beweegt. Het omvat het merkmanifest, logo’s en toepassingen (do’s & don’ts), de typografie, fotografie (richting en toepassing), iconografie en toepassing van het geheel. Het handboek is zowel voor interne- als externe communicatie de leidraad voor consistente toepassing van het merk. Het brandbook wordt zowel digitaal als hardcopy aangeleverd.

Eindproducten: Huisstijlhandboek (digitaal en hardcopy) brand assets

fase 5

Vaste marcom uitingen

In deze fase worden standaard marketing uitingen ontworpen die de bedrijfsvoering onder de nieuwe vlag op gang helpen. Daar vallen steevast visitekaartjes, briefpapier, vlaggen, en een emailhandtekening onder. De ontwikkeluren voor deze uitingen staan in principe op voorhand al vast.

Eindproducten: visitekaartjes, briefpapier, emailhandtekening

fase 6

variabele marcom & sales uitingen

De uitingen in deze fase zijn lastiger inschatten omdat er veel meer variabelen van toepassing zijn. Voor een website, brochure, flyer of ander printmateriaal zal een afzonderlijke inschatting worden gemaakt in overleg met de klant. Zo scheppen we realistische verwachten waar beide partijen bij gebaat zijn.

Voorbeelden eindproducten: website, printmateriaal

  contact

  me

 

 

Samen mooie dingen maken? Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43