a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 43

Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

rebranding

bureau de Speelruimte

rebranding

Bureau de

Speelruimte

# branding

Klant:

Bureau de Speelruimte

eindproducten:

Huisstijl
Huisstijlhandboek
Webdesign

Gebruikte software:

Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Divi

Bureau de Speelruimte traint, coacht en geeft opleidingen aan organisaties en trainers in wording. Het bureau (voorheen praktijk de speelruimte) bestaat al een aantal jaar. Inmiddels was het toe aan een professionaliseringsslag. De website en het logo was enigszins verouderd en past niet meer goed bij de gewenste uitstraling van Bureau de Speelruimte. Aan mij de leuke opdracht om de huisstijl en website nieuw lezen in te blazen.

Nieuwe huisstijl nodig

01 – ontwikkeling van de huisstijl 

01 – 
ontwikkeling van de huisstijl 

De werkwijze Bureau de Speelruimte is op spelenderwijs ontdekken waar de pijnpunten liggen in een organisatie en bespreekbaar maken. Zodra deze beweging plaatsvindt ontstaat er meer ruimte in de organisatie. Dit moest het logo uitstralen. Een speels logo dat beweging en uitbreiding weergeeft maar tegelijkertijd een professionele uitstraling heeft. Zie hieronder het resultaat.

02 – webdesign

02 –
webdesign

De speelse elementen uit de huisstijl zijn vervolgens meegenomen in het webdesign. Er is een heldere informatiestructuur aangebracht en het algehele karakter van de site is veel persoonlijker geworden. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk in de branche van Bureau de Speelruimte. Bekijk hieronder hoe de website was en hoe die nu is. Daarna volgen meer screenshots van de site.

  contact

  me

 

 

Samen mooie dingen maken? Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43

  contact me

 

 

Samen mooie dingen maken?
Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43