a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 43

Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

huisstijl en

webdesign vørandre

huisstijl

&

webdesign

vørandre

# branding

Klant:

Vørandre

eindproducten:

Huisstijl
Logo animatie
Webdesign
Illustraties
Visitekaartje
Offerte template
Factuur template

in samenwerking met:

Anthony Smith, projectmanagement
(Bureau Voorkant) 

Stefan Frans, web development
(Friendlyweb)

 

Gebruikte software:

Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Adobe Photoshop
Microsoft Word

Vørandre is een bedrijfstrainer- en coach uit Groningen. Vørandre staat bekend om de aandacht voor zowel de harde als zachte kant van veranderprocessen. Dus naast groepsdynamiek en samenwerking staan ook de zakelijke kant en processen centraal. Hierdoor brengt zij de onderstroom aan het licht en weet waar de schoen organisatorisch wringt. Ik mocht voor haar een frisse huisstijl en webdesign verzorgen.

Illustraties branding groningen

01 – ontwikkeling van de huisstijl 

01 –
ontwikkeling van de huisstijl 

Het concept rondom Vørandre is opgebouwd uit meerdere aspecten. Enerzijds moest het duidelijk worden dat zowel de “zachte” als de “harde” kant centraal staan in de dienstverlening. Anderzijds dat Vørandre de onderstroom aan het licht brengt.

 

In het logo is aan de twee kleuren te zien dat de dienstverlening uit die facetten is opgebouwd. De “ø” verbindt die beide werelden aan elkaar. Dat Vørandre zaken in ander licht stelt, is te zien aan de diagonale vlakken die in de huisstijl en website zijn verwerkt. Die weergeven het contrast wat door het schijnen van licht ontstaat. De logo animatie ondersteunt dit geheel; daarin wordt letterlijk het perspectief veranderd.

 

02 – webdesign

02 –
webdesign

Nadat de huisstijl is vastgesteld, zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van de maatwerk responsive website. Dat vørandre nieuw licht op de situatie schijnt komt wederom nadrukkelijk naar voren door het lijnen spel. Bekijk de live versie hier.

webdesign huisstijl groningen

03 – illustraties

03 –
illustraties

Vørandre beidt een zestal diensten aan. Per dienst is er een illustratie gemaakt om de tekst kracht bij te zetten. Zo hebben websitebezoekers direct een goed beeld wat ze van dienst kunnen verwachten. Voor de illustraties is steeds het beeldmerk gebruikt.

01 – Indivuduele coaching

nieuw logo laten maken

02 – team en organisatie coaching

03 – systemisch werk(t)

illustraties huisstijl logo

04 – management drives

05 – werving & selectie

nieuwe huisstijl

06 – training(en)

07 – contact

huisstijl illustratie

  contact

  me

 

 

Samen mooie dingen maken? Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43

  contact me

 

 

Samen mooie dingen maken?
Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43