a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact
info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46
Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

 Visuele Identiteit en

marketing Vitalis

fysiotherapie

Visuele

Identiteit en

marketing

Vitalis

# branding

Klant:

Vitalis Fysiotherapie

In opdracht voor

Dani Hemelrijk – Mind Your Market

eindproducten:

Bedrijfslogo
Huisstijl
Brandbook
Social Media templates

gebruikte software:

Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Figma

Fysiopraktijk Biemans gaat sinds begin dit jaar verder onder een nieuwe naam: Vitalis fysiotherapie. De nieuwe eigenaren wilden een nieuwe koers varen en daar hoort een opgefriste huisstijl bij. Hun missie is een gezond en verbonden Steenwijkerland te creëren. Nadat strategisch marketingbureau Mind Your Market de heldere strategie uiteen had gezet, ging ik aan de slag met de uitwerking van de visuele identiteit.

Nieuwe huisstijl nodig

01 – ontwikkeling van de huisstijl

01 –
ontwikkeling van de huisstijl 

Het logo is tot stand gekomen door de drie pijlers van Vitalis samen te voegen; vitaliteit, gemeenschap en kennisdeling. Vitaliteit is terug te zien in het karakter die zijn of haar armen in de lucht steekt. Tevens weergeeft het de letter V. Deze karakters samen vormen de gemeenschap. Tot slot wordt tussen de karakters kennis gedeeld. Dat is zichtbaar in de stippen tussen de karakters. Samengevoegd heeft het logo een tribale uitstraling wat goed past bij de missie van Vitalis. Naast deze pijlers staan zij voor verbinding, wat te zien is in de merknaam zelf. Het lettertype is toegankelijk, en professioneel. De kleuren zijn deels afkomstig uit de vorige huisstijl en zijn verrijkt met een extra primaire- en secundaire kleuren.

nieuwe huisstijl nodig
nieuw logo groningen
nieuw logo groningen
Nieuwe huisstijl nodig

02 – Social Media

02 – 
Social Media

Nadat de huisstijl stond, was het tijd om de marcom materialen uit te rollen. Beginnende met de Social Media templates voor Instagram en Linkedin. Aan de hand van de contentkalender zijn de posts ingevuld en deze worden gaandeweg gepost.

social media template
linkedin pagina template

  contact

  me

 

 

Samen mooie dingen maken? Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43

  contact me

 

 

Samen mooie dingen maken?
Ik kijk er al naar uit. Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op. Even binnenwandelen kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar.

telefoon

+31 (0)6 136 580 43