a

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact
info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46
Volg me

not a one trick pony... nieuwe huisstijl webdesign redesign logo illustraties animaties brochures visitekaartjes packaging

Contact

info@arno-mulder.com
+31 (0)6 136 580 46

Volg me

LOGO ARNO MULDER RELOADED

Het initiële logo

Ik wilde met mijn logo een aantal aspecten uitstralen. Speelsheid, creativiteit en vrolijkheid. Ik wilde mijn initialen ervoor gebruiken en die als het ware aan elkaar verbinden. Hiernaast het werkveld met diverse schetsen en probeersels. Links onderin het eerste eindresultaat.

 

 

 

Logo critique.

Via Skilllshare heb ik een korte cursus gevolgd over het verbeteren van logo’s. Na afloop kon ik met kritische blik mijn logo bekijken. Zo vond ik de leesbaarheid niet optimaal. De A lijkt meer op een D. Verder vond ik het dat het logo wel iets steviger mocht. Ook vond ik het jammer dat de verbinding er minder in naar voren kwam dan vooraf gepland.

 

 

 

 

 

De redesign in proces.

Met het origineel in het midden, ging ik aan de slag met de redesigns. 

Het eindresultaat.

Wie goed heeft opgelet, had ‘m al gezien op mijn site. Het logo loopt nu door en de initialen zijn aan elkaar verbonden. Ik heb er dit keer voor gekozen om ook mijn naam in hetzelfde kleurverloop te weergeven. Naar mijn mening verhoogt dat de uniformiteit van het geheel.

OOK JE HUISSTIJL DOORONTWIKKELEN? NEEM CONTACT MET ME OP!

ARNO MULDER

DIGITAL DESIGN

Bezoekadres:

Trompsingel 21
9724 DA Groningen

Telefoon:

+ 316 136 580 43

Email adres:

info@arno-mulder.com